Historie / Glarmester i Rødovre/København

Historie glarmester København

67 år som glarmester i Rødovre/København
Da Gustav Sørensen for 67 år siden startede sin glarmestervirksomhed i Rødovre, blev byen opfattet som om den lå langt ude på landet. Glarmester virksomheden lå på Rudebækvej, og for at komme derhen skulle man køre af en knoldet grusvej. I dag ligger glarmester virksomheden på Rødovrevej 288-290, centralt placeret i forhold til vore kunder som vi servicerer i hele Storkøbenhavn/Sjælland.

Meget er sket siden
Rødovre er ikke længere særlig landlig og er nu en del af København, glarmesterforretningen der har eksisteret i 67 år, er i mellemtiden blevet en af landets mest specialiserede og topmoderne glarmestre, i en branche under konstant udvikling. Vi udfører en lang række af forskellige glarmesterarbejder for private, industrien samt offentlige instanser:

Glasslibning/polering, alufacader, nye døre og vinduer, limning af glasmontre, spændende løsninger på hærdede brusekabiner i klar/mat glas efter mål med diverse beslag og håndtag, glasstænkpaneler med folier i alle farver til køkkenet med evt. stikkontakthuller, hærdede glasskillerum til kontorer, hærdet og lamineret glas til gelænder, drivhusglas, sandblæste mønstre i glas, spejle, boring af huller i vaske, facetslibning af spejle samt bordplader, indramning af billeder, slibning af egne drikke/vinglas/glasskåle/glasvaser, snedkerarbejde samt traditionel glarmesterarbejde i øvrigt.

Vores målsætning er at blive dit bedste valg af glarmester i København på Frederiksberg og Sjælland, uanset hvilken type glarmesterarbejde det drejer sig om.

Glarmesterfirmaet ledes af
Glarmester Gustav Sørensen og Søn ApS er i dag ledet af Allan og Christiane Sørensen, og "bag dem" består virksomheden af et godt og dygtigt team, som hver især besidder stærke sider indenfor glarmester faget, og som sætter stor pris på at levere dig et ordentligt stykke glarmester håndværk. De fleste af vores ansatte har været hos os i mange år, derfor er der også et godt samarbejde mellem de ansatte, hvilket fører til en god arbejdsmoral og miljø i firmaet. Ring til glarmester Gustav Sørensen på telefon: 3670 1845, hvis du har brug for en dygtig glarmester i København.