• 3670 1845

  • Medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning

Profil glarmester København

Profil glarmester Rødovre/København, En moderne glarmester i København NV, med vægt på håndværksmæssige traditioner

En moderne glarmester i København, med vægt på håndværksmæssige traditioner

67 år som glarmester i Rødovre/København. Da Gustav Sørensen for 67 år siden startede sin glarmestervirksomhed i Rødovre, blev byen opfattet som om den lå langt ude på landet. Glarmester virksomheden lå på Rudebækvej, og for at komme derhen skulle man køre af en knoldet grusvej. I dag ligger glarmestervirksomheden på Rødovrevej 288-290, centralt placeret i forhold til vore kunder som vi servicerer i hele Storkøbenhavn/Sjælland.

Gustav Sørensen & Søn ApS. i Rødovre, blev grundlagt tilbage i 1946. Glarmesterfirmaet har stolte traditioner i branchen, men fremstår i dag som en en topmoderne glarmestervirksomhed der udfører alle typer af glarmesterarbejde/glasarbejde for private, detailhandel, industri samt offentlige institutioner.

Glarmester Gustav Sørensen og Søn ApS er i dag ledet af Allan og Christiane Sørensen, og "bag dem" består virksomheden af et godt og dygtigt team af medarbejdere der alle er dygtige,dedikerede og uddannede glarmester håndværkere, hver især med mange års erfaring og ansættelse hos os. Det betyder at vi kan stå inde for kvaliteten af deres arbejde. Værkstedet og rammeforretningen ligger centralt placeret på Rødovrevej i København NV.

Af arbejdsområder kan nævnes: Glasslibning/polering, alufacader med glas, nye døre og vinduer i glas, limning af glasmontre, spændende løsninger på hærdede brusekabiner i klar/mat glas efter mål, glasstænkpaneler med folier til køkkener, hærdede glasskillerum til kontorer, hærdet og lamineret glas til gelænder, drivhusglas, sandblæste mønstre i glas, spejle, facetslibning af spejle samt bordplader, indramning af billeder, slibning af egne drikke/vinglas/glasskåle/glasvaser, snedkerarbejde samt traditionel glarmesterarbejde i øvrigt.

Allan Sørensen,
Glarmester